« Takaisin

Kirja-ale 4Tarjolla 4 kirjan paketti Mökkeilyä & mansikoita, Pätkiä & potkuja, Työtä & timantteja ja Eläkettä & eliksiiriä hintaan 44,90 €. Hinta sisältää toimituskulut 4,90 €. Sama paketti maksaa normaalisti 113,90 €. Tarjous on voimassa niin kauan kuin kirjoja riittää. Kirjat esitellään tarkemmin verkkokaupassa kyseisen kirjan kohdalla.

Tom Jokinen

Mökkeilyä & mansikoita. Tumpelokin pärjää kesämökin kanssa.

Kirja on tarkoitettu ensiavuksi uusille kesämökinomistajille, jotka ovat perineet, saaneet tai ostaneet kesämökin. Kirjan ohjeilla tumpelokin pärjää mökkinsä kanssa.
Nid., 96 s., Ovh 20 €

Sirpa Pääkkönen

Pätkiä & potkuja. Naisten kokema ikäsyrjintä työelämässä.

Kirja käsittelee naisten kokemaa ikäsyrjintää työelämässä. Suomessa on kymmeniätuhansia naisia, joita syrjitään työelämässä heidän ikänsä vuoksi. Syrjintä kohdistuu erityisesti nuoriin ja yli viisikymmentävuotiaisiin naisiin.
Nid., 160 s., Ovh 25 €

Ritva Kattelus – Milka Ukkonen

Työtä & timantteja

Kirja on tehty omaa paikkaansa työelämässä etsiville. Se on itsetuntemukseen ja urasuunnitteluun keskittyvä tehtäväkirja. Kirja sisältää paljon myös tutkittua tietoa elämänhallinnasta.
Nid., 190 s., Ovh 30 €

Ritva Kattelus – Tom Jokinen – Carita Peltonen – Valerie Harwin

Eläkettä & eliksiiriä

Kirja on tuhti tietopaketti eläkkeelle lähtöä suunnitteleville ja äskettäin eläkkeelle lähteneille. Kolmas ikä voi olla elämäsi parasta aikaa.
Nid., 288 s., Ovh 34 €

Hinta:44.90 €113.90 €